tisdag 2 september 2008

Bye bye till Johnny

Jaha, den oundvikliga stunden har varit. Vi har sagt bye bye till Johnny idag snyft...

Men jag har nog inte fattat det riktigt annu eftersom han inte har varit med oss speciellt mycket varken igar eller idag. Igar lamnade vi honom vid college efter att han hade atit frukost med oss och idag traffade vi honom en halvtimme pa eftermiddagen och tog en glass och sa hej da.

Allt verkar under kontroll, hans tva amerikanska rumskompisar flyttade in igar. De var trevliga och de at en middag nr 2 sent igar kvall tillsammans. Ja just det middag nr 2!!!!! Mellan kl 21-01 kan man ata "late evening meal" vilket ar en middag nr 2. Den lar faktiskt vara bra for Johnny nar traningen kommer igang.

Idag hade alla elever fatt ga fram och skaka hand med presidenten pa college.

Berra och jag har varit runt pa en del utflykter med bilen bade igar och idag. Vi har sett alltifran fattiga omraden med nastan bara svarta invanare till maximal lyx med 400-500 kvadratmeters hus dar allt har varit tipptopp och arbetare gatt och jobbat i tradgarden.

I morgon bar det av pa den langa resan hem. Vart flyg gar ganska sent pa eftermiddagen sa vi missar en hel natts somn.

Snart ar vi hemma igen och da borjar gent och sparande till varen da vi planerar att halsa pa Johnny och samtidigt fira Berras 50-ars dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tiden går så fort..välkomna hem-
skönt att höra att Johnny verkar ha funnit sig tillrätta.
Ni behövde alltså inga äggkartonger :-))

Gill

Anonym sa...

Ha ha, äggkartonger ja, det blev en madrass från IKEA som ju fanns där.